Orgonitová pyramída veľ. XXL – Ametystová

122,00 

S touto pyramídou si naplno vychutnáte silu ametystu – spirituálneho kameňa kameňa lásky, mieru a sily. Je mimoriadne blahodárny pre myseľ, ktorú dokáže podľa potreby ukľudniť aj povzbudiť.

Kategória: SKU: 52

Popis

  • Rozmery: základňa – 23 cm, výška – 14,6 cm; totožná s cheopsovou pyramídou v mierke 1:1000
  • Zloženie: striebro, liečivé kamene – ametyst (malé, stredné, veľké); bronz, meď, hliník, čierna oceľ, mosadz, mandala kvetu života
  • Ametyst je mimo riadne mocný kameň s obrovskou ochrannou silou, obdarený vysoko spirituálnymi vibráciami. Ľudia mu pripisujú rôzne prívlastky, napríklad kameň mieru a sily, kameň metamorfózy, snový drak, či kameň spirituality. Bráni nositeľov pred psychickými útokmi, lebo ich energiu premieňa v lásku. Blokuje geopatogénne zóny a negatívne energie plynúce prostredím okolo nás. Jeho vyrovnanosť prispieva k dosiahnutiu rozšírených stavov vedomia a napomáha pri meditáciách. Ametyst má silnú liečivú a očistnú moc. Podporuje taktiež spirituálne uvedomenie so všetkých súvislostí. Tradične sa nosil ako prostriedok zabraňujúci opitosti. Pôsobí tiež proti prehnanej telesnej žiadostivosti. Podporuje triezvosť. Prekonáva závislosti a bloky všetkého druhu. Pokiaľ sa používa na vyšších úrovniach osobnosti, otvára ametyst bránu do inej reality.
    Ametyst je mimoriadne blahodárny pre myseľ, ktorú dokáže podľa potreby ukľudniť aj povzbudiť. Pokiaľ meditujete, odvracia všetky myšlienky od všetkého svetského smeru k ukľudňujúcemu a hlbšiemu poznaniu. Vie zmierňovať obavy, umožňuje zlepšiť sústredenie a udržovať pod kontrolou všetko, čomu sa práve venujete. Napomáha prijímaniu nových myšlienok.
    Kameň pôsobí priaznivo na schopnosť rozhodovania. Posilňuje zdravé racionálne uvažovanie majiteľa a podnecuje aj jeho duchovný náhľad. Súčasne podporuje premenu zámeru na skutočnosť. Po duchovnej stránke ukľudňuje a zjednocuje, napomáha prenosu nervových signálov mozgu. Pomáha pri nespavosti spôsobenou príliš veľkou aktivitou mysle a chráni pred opakujúcimi sa nočnými morami. Ametyst zlepšuje pamäť i motiváciu, pomáha zameraniu na realistickejšie ciele. Tiež pomáha zapamätať si sny a správne im porozumieť. Uľahčuje vznik názorných živých predstáv.
    Ametyst udržuje rovnováhu medzi “vysokým“ a „nízkym“, zvyšuje citové sústredenie. Odstraňuje strach, zlosť, obavy a zlobu. Potláča smútok a ľútosť. Pomáha vyrovnať sa s prežitou stratou.
    Ametyst je jedným z najspirituálnejších kameňov. Prináša božskú lásku, ponúka vhľad do skutočnej podstaty človeka, povzbudzuje k nezištnosti a duchovnej múdrosti. Otvára cestu pre rozvoj intuície a podporuje telesné vlohy. Ide o vynikajúci kameň pre meditáciu a veštenie. Je možné ho umiestniť na tretie oko, aby povzbudil jeho činnosť. Pokiaľ máte ametyst pri sebe počas spánku, môžete sa dočkať zážitkov spojených s pobytom mimo tela.
    Ametyst prináša intuitívne sny. Premieňa nižšiu energiu na vyššie vibrácie duchovnej a éterickej ríše.